Let 3 i Vuco objavili novu pjesmu "Golub Vaso", predstavit će je uživo na Antivalentinovu #4

Spot je snimljen u prostorijama društvenog doma Donji Golubovići, sudjelovali su i mještani Gornjih Golubovića, a dio spota snimljen je i u mesnici koja simbolizira društvo koje jede svoju djecu i na kraju samo sebe

AUTOR: Muzika.hr
OBJAVLJENO: 19.01.19 u 18:12
OSVJEŽENO: 19.01.19 u 18:12
http://bit.ly/2ASjsrI
“Golub Dinko” riječkog sastava Let 3 objavljen je davne 2000. godine na albumu ‘Jedina‘. 19 godina kasnije i to ususret četvrtom izdanju sada već tradicionalnog Antivalentinova #4, dobio je novo ruho i postao “Golub Vaso“. U novom se aranžmanu riječkim rockerima, uz marriache El Combo, pridružio i vrhunski desničar, najbrži trzaj u speed metalu, duša od čovjeka i rocker velikog srca Vuco!

Iako do sada nisu imali prilike pjevati zajedno, Damir Martinović Mrle kaže kako nije trebalo dugo da Vuco pristane na suradnju: “Dogovor je pao iz prve. Nije ga trebalo puno nagovarati, nekako mislim da je i on priželjkivao jednu ovakvu suradnju. Čuli smo se i odmah složili oko svega. Lako je to kad se mi volimo i razumijemo, ali i cijenimo“ kaže Mrle.

Vuco vjeruje da je zemlja ravna zbog pojma ”vodoravno” jer da je zemlja okrugla onda pojam ”vodoravno” ne bi postojao, a postojao bi pojam ‘vodookruglo’, a o suradnji sa Let3 oduševljeno kaže: “Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je: heavy rokija!”

Spot je snimljen u prostorijama društvenog doma Donji Golubovići, sudjelovali su i mještani Gornjih Golubovića, a dio spota snimljen je i u mesnici koja simbolizira društvo koje jede svoju djecu i na kraju samo sebe. Režiju spota potpisuje Šimun Šitum, a svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Dosadašnjoj postavi uz Let 3, Zabranjeno Pušenje, Elemental, Kojote, Bad Copy, Saučešće i turiste, Let 3 najavljuje i Vucino gostovanje u Boćarskom domu na četvrtom izdanju Antivalentinova #4, na kojem će zajedno uživo predstaviti  novu pjesmu “Golub Vaso“.

Ulaznice su dostupne u sljedećim varijantama: jedna osoba – jedan dan – 90 kuna | jedna osoba – festivalska – 160 kuna; dvije osobe – jedan dan – 160 kuna | dvije osobe – festivalska – 300 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entrio (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), a uskoro će biti dostupne i putem FanCluba portala Muzika.hr 

Izvor Muzika.hr