Wizz Air: Redovne linije iz Tuzle za Dortmund i Eindhoven

Cijene iz Tuzle su 39,99 eura, a ako planirate ostati samo par dana, isto toliko će vas koštati i povratna karta. Međutim, ako želite ostati cijeli mjesec, povratna karta 20. jula koštaće vas 69,99 eura, a 23. jula 89,99 eura

AUTOR: Alen Haman
OBJAVLJENO: 23.04.14 u 14:46
http://bit.ly/1hofFyt
Wizz Air će od ovog ljeta povećati broj letova sa aerodroma u Tuzli. Ova avio kompanija, pored letova za Švedsku i Švicarsku, od juna mjeseca će otvoriti dvije nove redovne linije prema Dortmundu i Eindhovenu. 

Karte za prvi let u Dortmund 19. juna,  već možete rezervirati. Wizz Air će imati tri leta sedmično, svakog utorka, četvrtka i subote. Cijena karte u jednom pravcu je 39,99 eura, a povratnu možete rezervirati po istoj cijeni ili za 10 eura jeftinije, ako ste član Wizz Discount Cluba.

Prvi putnici za Holandiju će sa tuzlanskog aerodroma krenuti letom u Eindhoven 22. juna. Cijena leta iz Tuzle je 39,99 eura, a ako planirate ostati samo par dana isto toliko će vas koštati i povratna karta. Međutim, ako želite ostati cijeli mjesec, povratna karta 20. jula koštaće vas 69,99 eura, a 23. jula 89,99 eura (foto br. 5).

Gyorgy Abran, komercijalni direktor kompanije Wizz Air je izjavio:"Otpočeli smo naše operacije u Tuzli prije skoro godinu dana i pozdravljamo to što su korisnici naših usluga u Bosni i Hercegovini oduševljeni našim niskim cijenama. Danas objavljujemo 2 nove rute prema Njemačkoj i Holandiji i nadamo se de će one biti veoma popularne među korisnicima naših usluga."