Njuz: Antivakser se vakcinisao kako bi što zdraviji nastavio borbu protiv vakcina

Pojavile su se male boginje, a ja ih nisam preležao, niti sam vakcinisan protiv njih. Zamislite da se ja sada razbolim i u ovom važnom trenutku na nekoliko nedelja budem sprečen da na svakom koraku objašnjavam ljudima kolike su te vakcine zlo i opasnost za svakog čoveka

AUTOR: Njuz
OBJAVLJENO: 11.11.17 u 17:41
http://bit.ly/2zPX6Za
Slavko Mudrić, protivnik vakcinisanja, otišao je jutros u dom zdravlja i primio MMR vakcinu. Kako je objasnio, to je učinio kako se ne bi razboleo i bio sprečen da nastavi borbu protiv obavezne vakcinacije, piše Bane Grković za satirični portal Njuz.net.

"Pojavile su se male boginje, a ja ih nisam preležao, niti sam vakcinisan protiv njih. Zamislite da se ja sada razbolim i u ovom važnom trenutku na nekoliko nedelja budem sprečen da na svakom koraku objašnjavam ljudima kolike su te vakcine zlo i opasnost za svakog čoveka", izjavio je Slavko.

On je rekao da nije vakcinisao samo sebe, već i suprugu i svoje dvoje dece.

"Po pravilu, kad se razboli jedno dete, razboli se i drugo. I još ako bi mi se razbolela supruga, pa to bi bila katastrofa. Ja ne bih imao vremena da po društvenim mrežama pišem statuse protiv vakcina, odgovaram na komentare. Što kaže naš narod “bolje sprečiti nego lečiti”", kaže ovaj antivakser aktivista.

Slavko ističe da borba protiv vakcina i vakcinacije zahteva celog čoveka i da ako ste pravi antivakser tu nema kompromisa.