Jedinstven sportski događaj u Tuzli: Izađi i treniraj

Vaša zainteresovanost, pozitivni komentari i dobra energija doprinjeli su tome da se proširimo i posjetimo nekoliko gradova BiH. Stotine vježbača na trgovima Bijeljine, Brčkog, Sarajeva i Mostara pokazali su da smo na pravom putu. Ovoga puta još bolji, snažniji i kvalitetniji. Ne propustite najbolji sportski događaj u regionu.

AUTOR: Haris Dedić
OBJAVLJENO: 15.05.17 u 10:36
https://bit.ly/31ZtOSJ
Pozivamo vas na jedinstveni sportski događaja u Tuzli, "IZAĐI I TRENIRAJ " na kome će se okupiti veliki broj vježbača i ljubitelja sporta.

Karavan IZAĐI I TRENIRAJ dolazi u Tuzlu 20.5. 2017 g. - Subota sa početkom u 12 sati na Trgu slobode.

Prošle godine sportski "karavan" "IZAĐI I TRENIRAJ" krenuo je iz Bijeljine. Bio je to mali korak ka boljem kvalitetu života koje su prepoznale kompanije Nike i Sport Vision.

Vaša zainteresovanost, pozitivni komentari i dobra energija doprinjeli su tome da se proširimo i posjetimo nekoliko gradova BiH. Stotine vježbača na trgovima Bijeljine, Brčkog, Sarajeva i Mostara pokazali su da smo na pravom putu.

Ovoga puta još bolji, snažniji i kvalitetniji. Ne propustite najbolji sportski događaj u regionu.

Kako je kazao Amir Mujkić jedan od prezentera na ovom događaju "očekuje vas puno dobre zabave i velika količina energije".

Dodatni razlog da nam se pridružite su i pokloni za sve vježbače i glavna nagrada za sretnog dobitnika ... zato IZAĐI I TRENIRAJ.

Prijave za učešće su obavezne i obavljaju se porukom na FB stranici IZAĐI i TRENIRAJ .

Samo registrovani učesnici ovoga eventa dobijaju majcu i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najsretniji osvaja Nike patike.

Vidimo se u subotu na Trgu Slobode od 12 sati.