Nova sezona serije Black Mirror stiže 5. lipnja

Black Mirror je antologijska serija koja potiče na razmišljanje o našoj kolektivnoj nelagodi zbog života u modernom svijetu.

AUTOR: Independent
OBJAVLJENO: 16.05.19 u 10:22
MONTHLY_RATE_LIMIT_EXCEEDED
Netflix je objavio datum izlaska pete sezone serije Black Mirror.
 
Trailer nadolazeće sezone, koja će imati tri epizode, uključuju pop pjevačicu Miley Cyrus, Andrewa Scotta iz serije Fleabag i Anthonyja Mackiea iz filma Avengers: Endgame.
 
Među ostalim glumcima koji će se pojaviti u seriji su Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport i Ludi Lin.
 
Charlie Brooker i Annabel Jones će se opet naći u produkcijskoj ulozi za petu sezonu serije čija će premijera biti 5. lipnja na Netflixu, prenosi Independent.
 
Krajem prošle godine je objavljena interaktivna epizoda Black Mirrora pod nazivom Bandersnatch, u kojoj su glumili Fionn Whitehead i Will Poulter.
 
Brooker i Jones su prethodno izjavili kako je kreiranje Bandersnatcha iziskivalo jako puno truda, zbog čega je ostatak pete sezone bio odgođen.
 
Službeni sinopsis za Black Mirror glasi: „Black Mirror je antologijska serija koja potiče na razmišljanje o našoj kolektivnoj nelagodi zbog života u modernom svijetu, pri čemu svaka samostalna epizoda s oštrim i napetim pričama istražuje teme suvremene tehnoparanoje i dovodi do nezaboravnog, a ponekad i uznemirujućeg zaključka.“
 
Za Front slobode prevela Ružica Ereš