Quentin Tarantino najavio kraj redateljske karijere

Najnoviji Tarantinov film - Bilo jednom u Hollywoodu - trebao bi stići u kina do sredine kolovoza.

AUTOR: NME
OBJAVLJENO: 06.07.19 u 15:07
http://bit.ly/2Yl89pV
Redatelj Quentin Tarantino izjavio je kako misli da je njegov put, što se tiče režiranja filmova, završio. Kultni redatelj otkrio je u novom intervjuu da razmišlja o napuštanju filmske karijere, ali tvrdi da će i dalje "biti kreativan".

"Mislim da je moj put u režiranju filmova došao svom kraju", rekao je redatelj za australski GQ.

"Mogu zamisliti da pišem filmske knjige ili pak kazališne komade, i dalje ću biti kreativan. Ali što se tiče filmova, mislim da sam tu dao što sam imao dati" dodao je.

Brad Pitt, glavni glumac nadolazećeg Tarantinovog filma Bilo jednom u Hollywoodu, izjavio je kako misli da Tarantino ovaj put "ne blefira", prenosi NME.

"Mislim da je mrtav ozbiljan. Na neki način, otvoreno žalim zbog toga, ali on zna kada prestati. Srećom, ima druge planove i nećemo se zauvijek pozdraviti s njegovim radom", rekao je Pitt.

Iako se za Tarantina priča da radi na verziji filma Star Trek koju neće smjeti gledati mlađi od 17 godina, a to bi bio njegov deseti film, u istom intervjuu za GQ Tarantino je rekao da ako film Bilo jednom u Hollywoodu dobro prođe, neće morati raditi na desetom filmu.


Prevela: Ružica Ereš