Lucy In The Sky: Natalie Portman i Jon Hamm u astronautskoj sci-fi drami

Radnja filma prati astronautkinju Lucy Colu, koja se ne uspijeva nositi s povratkom na Zemlju nakon duge astronautske misije.

AUTOR: Ružica Ereš
OBJAVLJENO: 26.08.19 u 21:00
https://bit.ly/2Zt1eGH
Lucy In The Sky redateljski je debi scenarista Noe Hawleya, poznatog po serijama Legion, Fargo i Bones. Riječ je o sci-fi drami koja prati lik Lucy Cole, astronautkinje koja se nakon duže misije vraća natrag na Zemlju i suočava s brojnim psihološkim problemima.

Naime, Lucy se ne uspijeva nositi s povratkom na Zemlju te gubi doticaj sa stvarnošću, piše Empire. To ostavlja veliki trag na njezin brak i dovodi do ljubavne afere s kolegom astronautom, kojeg će igrati Jon Hamm. Afera uskoro postane predmet njene opsesije, a priču kontinuirano prati velika želja protagonistkinje za povratkom u svemir. Film se bavi psihološkim posljedicama dugih astronautskih putovanja, a djelomično se temelji na istinitoj priči o astronautkinji Lisi Nowak.

Scenarij su pisali Brian C. Brown, Elliott DiGuiseppi i Reese Witherspoon koja je prvotno trebala igrati glavnu ulogu.

U filmu će se pored Natalie Portmann i Jona Hamma pojaviti i Nick Offerman, Zazie Beetz, Colman Domingo i Ellen Burstyn, a trebao bi stići u kina ove jeseni. Trailer možete pogledati u našoj galeriji.