Novi trailer za film The Irishman daje detaljniji uvid u tehnologiju pomlađivanja

Novi trailer prikazuje Franka "Irca" Sheerana, kojeg igra Robert de Niro, i Russela Buffalina, kojeg igra Joe Pesci, kako planiraju atentat na vođu sindikata, Jimmyja Hoffu, kojeg igra Al Pacino.

AUTOR: Independent
OBJAVLJENO: 26.09.19 u 18:03
http://bit.ly/2nr2QDw
Novi trailer za Scorseseov film The Irishman nudi detaljniji uvid u VFX tehnologiju koja je iskorištena za pomlađivanje glumaca.

Snimak, objavljen tijekom emisije The Tonight Show Jimmyja Fallona, prikazuje Franka "Irca" Sheerana, kojeg igra Robert de Niro, i Russela Buffalina, kojeg igra Joe Pesci, kako planiraju atentat na vođu sindikata, Jimmyja Hoffu.

Film je snimljen po knjizi Charlesa Brandta I Heard You Paint Houses iz 2004. godine, a govori o Franku "Ircu" Sheeranu, plaćenom ubojici i veteranu Drugog svjetskog rata koji je razvio opake vještine tijekom službe u Italiji. Kao starac, Irac se prisjeća događaja koji su odredili njegov život, posebice uloge koju je igrao u nestanku svog dugogodišnjeg prijatelja i vođe sindikata, Jimmyja Hoffe.

Uz De Nira i Pescija, u filmu će glumiti i Al Pacino, Harvey Keitel, Ray Romano, Anna Paquin, Stephen Graham i Bobby Cannavale, piše Independent. Ovu američku krimi-dramu otkupio je Netflix nakon što je Paramount odustao od projekta, a cijeli projekt koštat će više od 200 milijuna dolara, što ga čini jednim od najskupljih u Scorseseovoj karijeri.

Film će biti dostupan na Netflixu od 27. studenog, a u našoj galeriji možete pogledati novi trailer. Kako vam se čini VFX tehnologija pomlađivanja?


Prevela: Ružica Ereš