Pogledajte prvi trailer za novi film Samuela L. Jacksona: The Banker

Film govori o biznismenima Bernardu Garrettu (Anthony Mackie) i Joeu Morrisu (Samuel L. Jackson), koji unajme bijelca iz radničke klase, Matta Steinera(Nicholas Hoult) da glumi šefa njihove tvrtke u pokušaju zaobilaženja rasističkih politika 1960-ih.

AUTOR: Flickering Myth
OBJAVLJENO: 04.11.19 u 19:39
OSVJEŽENO: 04.11.19 u 19:39
https://bit.ly/2NDKclw
Apple TV objavio je prvi trailer za nadolazeću dramu The Banker. Zasnovan na istinitoj priči, film govori o biznismenima Bernardu Garrettu (Anthony Mackie) i Joeu Morrisu (Samuel L. Jackson), koji unajme bijelca iz radničke klase, Matta Steinera (Nicholas Hoult) da glumi šefa njihove tvrtke u pokušaju zaobilaženja rasističkih politika 1960-ih.

Dvojica glavnih likova osmislili su hrabar i rizičan plan suočavanja s rasno opresivnim establišmentom u SAD-u tijekom šezdesetih godina, pomažući i drugim Afroamerikancima da pokušaju ostvariti američki san. U svemu im pomaže i Garrettova supruga Eunice (Nia Long). Garrett i Morris glume da su domar i šofer. Uspjeh njihove tvrtke na kraju privlači pažnju savezne vlade, zbog čega bi mogli izgubiti sve što su postigli.

Film je režirao George Nolfi, a pored navedene postave u filmu će igrati i Colm Meaney, Jessie Usher i Gregory Alan Williams, piše Flickering Myth.