Izašao trailer za film Brzi i žestoki 9

Pored Diesela, u F9 se vraćaju i Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Chris Bridges (AKA Ludacris), Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron. Novi članovi glumačke postave uz Johna Cenu su reperica Cardi B i pjevač Ozuna. Film će izaći 22. svibnja 2020. godine.

AUTOR: NME
OBJAVLJENO: 01.02.20 u 21:01
https://bit.ly/2uQ7NcR
Jučer je na YouTube izašao prvi puni trailer za nadolazeći film Brzi i žestoki 9, koji možete pogledati u našoj galeriji.

Početkom ovog tjedna izašao je prvi teaser trailer za ovaj film – koji će se službeno zvati F9 – u kojem se čini da se Dom (Vin Diesel) povukao iz uličnih utrka i da uživa u životu sa svojom obitelji.

U novom, pak, traileru vidimo da Dom ipak nije odustao od svog ranijeg načina života i da odlazi u novu žestoku bitku – ovaj put sa svojim bratom, kojeg glumi bivša zvijezda WWE-a, John Cena.

Pored Diesela, u F9 se vraćaju i Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Chris Bridges (AKA Ludacris), Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron. Novi članovi glumačke postave uz Johna Cenu su reperica Cardi B i pjevač Ozuna, piše NME.

Novu ulogu Cardi B nedavno je najavio Vin Diesel objavivši sliku s repericom na svom Instagram profilu.

"Znam samo da sam iscrpljen, dali smo sve što smo mogli za ovaj film", rekao je Diesel.

Cardi, koja je nedavno glumila u filmu Hustlers, zajedno s Jennifer Lopez i Constance Wu, složila se s njim: "Umorna sam, ali jedva čekam. Neću biti skromna, ovo će biti najbolji".

Šuška se i da bi se lik, koji je igrao Paul Walker, također mogao vratiti za deveti film franšize, šest godina nakon glumčeve smrti.

Film Brzi i žestoki 9 izaći će 22. svibnja 2020. godine