The French Dispatch: Pogledajte prvi trailer za novi film Wesa Andersona

Radnja filma odigrava se u izmišljenom francuskom gradiću iz 20. stoljeća, u kojem u život dolaze priče iz jednog američkog časopisa. Anderson je napisao scenarij na temelju priče koju je razradio s Romanom Coppolom, Jasonom Schwartzmanom i Hugom Guinnessom.

AUTOR: Dark Horizons
OBJAVLJENO: 17.02.20 u 20:23
https://bit.ly/2V5WGHE
Searchlight Pictures predstavio je prvi trailer za najnoviji film filmaša Wesa Andersona, The French Dispatch. Film bi trebao stići u kina potkraj srpnja ove godine, a u glumačkoj postavi možemo vidjeti neka nova lica, kao i glumce koji su već surađivali s redateljem.

Radnja filma odigrava se u izmišljenom francuskom gradiću iz 20. stoljeća, u kojem u život dolaze priče iz jednog američkog časopisa. Anderson je napisao scenarij na temelju priče koju je razradio s Romanom Coppolom, Jasonom Schwartzmanom i Hugom Guinnessom, piše Dark Horizons.

Bogatu glumačku postavu čine poznata imena – Bill Murray, Owen Wilson, Tinda Swinton, Saoirse Ronan, Jason Schwartzman, Adrien Brody, Benicio del Toro, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalvric, Stephen Park, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Christoph Waltz, Tony Revolori, Rupert Friend, Henry Winkler, Bob Balaban, Guillaume Gallienne, Cecile de France, Lois Smith i Anjelica Huston.