Izašao trailer za treću sezonu serije Westworld

Premijera nove sezone očekuje se 15. ožujka.

AUTOR: Digital Trends
OBJAVLJENO: 20.02.20 u 21:48
https://bit.ly/38KEdER
Trailer za treću sezonu serije Westworld objavljen je u četvrtak, a do izlaska nove sezone serije ostalo je nešto manje od mjesec dana. U traileru možemo vidjeti nakratko vidjeti rat koji se sprema između androida – koji više nisu ograničeni u zabavnom parku visoke tehnologije – i ljudske vrste.

Tijekom prve dvije sezone, androidi razvili osjećaje i na kraju se uspjeli osloboditi ljudske kontrole, organizirajući ustanak. Nekoliko njih uspjelo je pronaći i izlaz iz parka, a treća sezona nastavit će priču o tome što se dogodilo nakon njihovog izlaska.

Uz to što ćemo vidjeti iskustva androida u ljudskom svijetu, nova sezona možda donosi i novi tematski park – ovaj put s temom Drugog svjetskog rata. Najnoviji trailer daje pregled nekih okruženja i napetih događaja koje novi park nudi svojim posjetiteljima, bilo da su u pitanju androidi ili ljudi.

Od glumačke postave u seriju se ponovno vraća Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson i Ed Harriss. Neka od novih lica su Aaron Paul, Lena Waithe, Vincent Cassel, Kid Cudi i Marshawn Lynch, piše Digital Trends.

Serija je nastala po istoimenom filmu iz 1973. godine, koji je napisao i režirao Michael Crichton. Prva sezona i dalje drži rekord najpopularnije originalne serije koju je proizveo HBO.

Premijera sezone predviđena je za 15. ožujka.