Objavljen teaser trailer za novu miniseriju The Undoing s Nicole Kidman u glavnoj ulozi

U seriji također glume Hugh Grant, Noah Jupe i Edgar Ramirez.

AUTOR: The Playlist
OBJAVLJENO: 08.03.20 u 22:29
https://bit.ly/2VXPbmG
Danska filmašica Susanne Bier i televizijski pisac David E. Kelley pripremili su nam nadolazeću HBO-ovu miniseriju The Undoing, s Nicole Kidman u glavnoj ulozi terapeutkinje Grace Sachs čiji život svega nekoliko tjedana prije objave nove knjige potpuno zaustavlja niz tragičnih okolnosti: nestanak muža, ubojstvo i potresan razvoj situacije, koji prijeti stabilnosti njenog života. Projekt je naručen u ožujku 2018. godine, a Kelley je bio pisac, izvršni producent i showrunner serije. Bier će režirati, a Kidman će pomoći u izvršnoj produkciji. Serija bi trebala izaći ovog ljeta.

The Undoing se temelji na romanu You Should've Known, američke spisateljice Jean Hanff Korelitz, koji je objavljen na osamnaest jezika. Budući da vrlo vjerojatno nema ništa od treće sezone vrlo popularne serije Big Little Lies i da Reese Witherspoon radi na miniseriji Little Fires Everywhere na televizijskoj mreži Hulu, HBO je sigurno sretan što je zadržao Kidman i sigurno se nada da će ova serija postati njihov najveći ljetni hit i potencijalni kandidat za nagrade Emmy i Zlatni Globus, piše The Playlist.

U seriji također glume Hugh Grant i Noah Jupe, koji će igrati članove obitelji Kidman, dok će se Edgar Ramirez naći u ulozi policijskog detektiva koji istražuje ubojstvo koje je okosnica cijele serije.

Najpoznatija po svom radu na projektima The Night Manager, Bird Box, After The Wedding i In a Better World, Bier je doživjela pad u karijeri kada je film Serena (glume Jennifer Lawrence i Bradley Cooper) prošao poprilično loše na kino blagajnama. Srećom, ubrzo se oporavila – The Night Manager bio je ogroman uspjeh za AMC, a Bird Box za Netflix. Nadamo se da će i njen najnoviji projekt ostvariti sličan uspjeh.

The Undoing će se početi emitirati na HBO-u od 10. svibnja, a najnoviji teaser trailer možete pogledati u našoj galeriji.