FK Sloboda Tuzla: Adnan Osmanhodžić imenovan na poziciju koordinatora Omladinskog pogona

"Regija Sjeveroistočne Bosne je uvijek imala veliki broj talenata. Znanjem i iskustvom želim doprinijeti omasovljavanju omladinskog pogona."

AUTOR: Nermin Alibašić
OBJAVLJENO: 10.07.20 u 16:39
https://bit.ly/30bg07F
Adnan Osmanhodžić imenovan je od strane Upravnog odbora na poziciju koordinatora Omladinskog pogona FK Sloboda. Osmanhodžić je dobar dio svoje igračke karijere proveo u našem klubu gdje je slovio za jednog od najboljih fudbalera. Kasnije je i trenersku karijeru počeo graditi kroz omladinske selekcije FK Sloboda.

"Uprava Kluba zaista radi odličan posao i meni je zadovoljstvo što sam prepoznat kao osoba iz struke i imenovan na poziciju koordinatora Omladinskog pogona FK Sloboda.

U prethodnom periodu je veliki broj mladih fudbalera napuštao naše selekcije, a regija Sjeveroistočne Bosne je uvijek imala veliki broj talenata koji su u drugim klubovima gradili svoje karijere i davali su svoj doprinos njihovim uspjesima", kazao je Osmanhodžić, te je dodao da svojim znanjem i iskustvom želi doprinijeti omasovljavanju omladinskog pogona i ostvarivanju što boljih rezultata.

Izvor: FK Sloboda, 10. juli 2020. godine