FK Sloboda Tuzla: U prodaji 1000 "Premium" članskih karata za sezonu 2021/2022

Prema posljednjim naredbama i preporukama Vlade Federacije BiH dozvoljeno je održavanje profesionalnih sportskih natjecanja na otvorenom uz prisustvo gledalaca, uz uvjete korištenja do 30 posto kapaciteta stadiona, a ne više od 500 osoba po tribini.

AUTOR: Alen Haman
OBJAVLJENO: 26.06.21 u 10:06
https://bit.ly/2TaUOz1
Sezona M-Tel Premijer lige BiH (2021/22) počinje uskoro, a za sve koji vole i podržavaju FK Sloboda u prodaju su puštene nove godišnje članske karte.

Kupovinom članarina postajete dio crveno – crne porodice i direktno doprinosite kontinuiranom razvoju Kluba. Uoči sezone 2021/22 uveli smo novinu, pa će tako svi zainteresovani imati priliku za kupovinom  „Premium“ članske karte.

Premium članska karta

"Premium" članska karta je nešto novo što smo uveli uoči ove takmičarske godine i njihov broj je ograničen na 1.000 komada. 

U zavisnosti od dozvoljenog broja gledalaca koji će moći prisustvovati utakmicama na Tušnju, prvi domaći meč će moći pratiti samo osobe sa "Premium" članskom kartom.

Prema posljednjim naredbama i preporukama Vlade Federacije BiH dozvoljeno je održavanje profesionalnih sportskih natjecanja na otvorenom uz prisustvo gledalaca, uz uvjete korištenja do 30 posto kapaciteta stadiona, a ne više od 500 osoba po tribini. Osobe na tribinama moraju nositi maske, a prilikom ulaska i izlaska sa stadiona obavezno je poštivanje epidemioloških mjera, za što su zaduženi COVID redari.

U slučaju da se odlučite za kupovinu članske karte "Premium" u iznosu od 85 KM pogodnosti su sljedeće:

- Besplatan ulazak na sve domaće utakmice FK Sloboda Tuzla
- Popust na artiklima iz Fan shopa (automatski aktiviran)
- Prijem e-mail newslettera kluba
- Mogućnost učešća u nagradnim igrama FK Sloboda i partnera

Članovi FK Sloboda iz prošle sezone, te penzioneri, ratni vojni invalidi i studenti imaju pravo kupiti Premium članske karte za sezonu 2021/2022 po povlaštenim cijenama: 

- 70 KM - za članove FK Sloboda iz 2020. godine (predočiti člansku kartu na prodajnom mjestu)
- 50 KM - penzioneri/umirovljenici (predočiti ček od posljednje penzije na prodajnom mjestu) 
- 50 KM - RVI (predočiti RVI iskaznicu na prodajnom mjestu)
- 50 KM - studenti (predočiti index na prodajnom mjestu) 


Premium članska karta se može kupiti na fan shop-u (ovdje)

Članska karta

Osim članske karte „Premium“,  Klub je u prodaju pustio i standardne članske karte po cijeni od 25 KM koje vam donose sljedeće pogodnosti:

- Rezervacije i popusti na ulaznice
- Popust na artiklima iz Fan shopa (automatski aktiviran)
- Prijem e-mail newslettera kluba
- Mogućnost učešća u nagradnim igrama FK Sloboda i partnera

Članska karta se može kupiti na fan shop-u (ovdje)  

Kupovina u gradu

Klub će odrediti lokacije prodaje prilikom kojih će članovi dobiti Potvrdu o uplati, te mogućnost izbora načina preuzimanja karti (u klupskim prostorijama ili putem pošte).

Članske karte moći će se kupiti na sljedećim lokacijama:

1. Prostorije FK Sloboda na J.U.  Stadion Tušanj
2. UG Prijatelji FK Sloboda u Gradskom parku
3. CD Shop Mido na šetalištu Korzo
4. Putem on-line narudžbe na web stranici: https://shop.fksloboda.ba/

Dodatna prodajna mjesta biće objavljena na klupskoj web stranici FK Sloboda.

Pogodnosti za naše članove će se vremenom mijenjati u skladu sa razvojem Kluba. Svoj popust možete ostvariti u prostorijama FK Sloboda ili na prodajnim mjestima uz predočenje valjanog dokaza o Vašem statusu. Popust nije moguće ostvariti kupovinom preko Web Shop-a.

Uskoro će se na zvaničnim klupskim kanalima javnost informisati i o datumu i vremenu organiziranja promotivnih kampanja u centru Grada gdje će svi zainteresovani moći kupiti članske karte.

S nestrpljenjem iščekujemo početak nove sezone i pobjede koje će nam donijeti naši Crveno – crni. Nadamo se da će i tribine Tušnja uskoro biti ispunjene navijačima kako bismo zajedno uživali u igrama voljenog tima. Novu takmičarsku godinu dočekajmo spremni. Kao članovi crveno – crne porodice. Kao članovi FK Sloboda.

Izvor: FK Sloboda, 23. juni 2021. godine