Mladen Žižović, trener FK Sloboda: Pripreme smo okončali u dobrom ambijentu bez poraza i povreda

Velika je stvar što je na pripremama od 26 igrača bilo njih 17 koji su u Slobodi prošli sve mlađe kategorije. To je opredjeljenje Kluba, mada ćemo igrače dijeliti samo na one koji mogu i koji ne mogu odgovoriti zadacima

AUTOR: FK Sloboda
OBJAVLJENO: 07.07.21 u 14:03
https://bit.ly/3hI8Wbb
Iza Crveno–crnih je osmodnevni boravak na Zlatiboru gdje se ekipa uigravala za novu premijerligašku sezonu. Nakon dva dana odmora, naš tim od sutra nastavlja trenažni proces na Tušnju kako bi što spremniji dočekali sve izazove koje donosi M-Tel Premijer liga BiH, piše FK Sloboda.

Prema riječima Mladena Žižovića, šefa struke Crveno–crnih, naši prvotimci su odlično odgovorili svim izazovima na pripremama.

„Zadovoljni smo prevashodno što smo završili pripreme bez povrijeđenih igrača, u dobrom ambijentu i bez poraza. Sa takvim pristupom nadam se da ćemo nastupati i u prvenstvu. Da ćemo ispuniti sve ciljeve, ali i afirmisati nove mlade igrače“, objašnjava Žižović.

Na Zlatiboru su Crveno–crni odigrali tri test meča koje su okončali sa jednom pobjedom i dva remija. Bila je ovo prilika i da pripreme sa prvim timom prođe veći broj mladih fudbalera koji tek ulaze u seniorske vode. Dobili su priliku za igru i iskoristili je na najbolji način.

„Velika je stvar što od 26 igrača gore je bilo njih 17 koji su u Slobodi prošli sve mlađe kategorije. To je opredjeljenje Kluba, mada ćemo igrače dijeliti samo na one koji mogu i koji ne mogu odgovoriti zadacima“, dodaje Žižović, te zaključuje:

„Imamo još desetak dana do prve utakmice. Pokušaćemo da ispravimo neke nedostatke i da spremni dočekamo Rudar iz Prijedora“.

Podsjetimo, sezonu 2021/22 Crveno–crni započinju 17. jula utakmicom prvog kola protiv povratnika u društvo najboljih.