Džaković: Cela Yuga treba večeras da navija za kadete BiH

"Ovi momci su pokazali kako dobra hemija i poźrtvovanje mogu dovesti do vrha. Pokazali su da ovaj prostor ne oskudeva talentima i ovo bi trebao da bude najveći BREND. Ulaźite u mlade i talentovane i oni će vam to višestruko vratiti...."

AUTOR: Alen Haman
OBJAVLJENO: 16.08.15 u 20:38
https://bit.ly/32drbwK
Proslavljeni košarkaški trener Borislav Džaković, osvajač titule prvaka Jugoslavije i kupa 1994/1995 sa Partizanom, prvak Jugoslavije sa Crvenom Zvezdom 1998. godine, te trener Šibenke i Sloboda Dita, koju je u dva navrata uveo u u I ligu na svom facebook profilu postavio je sljedeću poruku:

"Cela Yuga treba večeras da navija za kadete BiH... Ovi momci su pokazali kako dobra hemija i poźrtvovanje mogu dovesti do vrha. Pokazali su da ovaj prostor ne oskudeva talentima i ovo bi trebao da bude najveći BREND. Ulaźite u mlade i talentovane i oni će vam to višestruko vratiti..."

Borislav Džaković, jedan od najboljih učenika pokojnog profesora Aleksandra Nikolića, trenutno radi kao glavni koordinator svih mlađih selekcija u Metalcu iz Valjeva, ekipi koja nastupa u ABA ligi.