DeeDee Sparrow: "Spring of winter“

Tuzlanska modna dizajnerica Aide Vrabac Trnačević ove godine je predstavila brend DeeDee Sparrow sa kolekcijom naziva "Spring of winter"

AUTOR: Nerma Sakić
OBJAVLJENO: 17.11.15 u 21:17
OSVJEŽENO: 17.11.15 u 21:17
https://bit.ly/2Xq8Pd1
Sarajevo kao grad neiscrpne inspiracije bio je domaćin najutjecajnijeg modnog događaja u državi 35. Nivea BH Fashion Week-a, koji je okupio najbolje BH modne dizajnere i novitete BH modne scene u periodu od 14.-16.novembra 2015. godine u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH te izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Sarajevo.
 
Tuzlanska modna dizajnerica Aide Vrabac Trnačević ove godine je predstavila brend DeeDee Sparrow sa kolekcijom naziva "Spring of winter".

Topli i nježni DeeDee Sparrow materijali imaju tu neophodnu notu vedrine za duge i tmurne zimske dane. DeeDee ostaje vjerna haljinama po kojima je već prepoznatljiva, a predstavljeni komadi odjeće, nesumnjivo nosivi u svim prilikama, uvijek naglašavajući ženstvenost, ove godine su upotpunjeni krunama u izradi "Luciano jewelry" iz Banja Luke. I ova, kao i prethodne DeeDee Sparrow kolekcije, ima ograničen broj modela i veličina što je posebno čini traženom.
 
Dizajnerica Aida Vrabac Trnačević je u izradi kolekcije "Spring of winter" ponovo surađivala sa firmom GIR d.o.o. iz Gračanice, koja nastavlja podržavati njene kreativne ideje i projekte.