Nova kolekcija DeeDee Sparrow - PUZZLE (FOTO)

Materijali za izradu Puzzle kolekcije su stigli iz Italije, zahvaljujući kompaniji GIR d.o.o. iz Gračanice, koja podržava i prati sve DeeDee kreativne projekte

AUTOR: Aida Vrabac Trnacevic
OBJAVLJENO: 03.11.16 u 13:34
https://bit.ly/2JiSUDC
Nova kolekcija kojom će se DeeDee Sparrow predstaviti na predstojećoj sedmici mode objedinjuje ozbiljniji, elegantniji i pomalo poslovan stil sa nestašnim, mladalačkim i razigranim krojevima ležernih haljinica.

Komadi odjeće koji će biti predstavljeni na ovosezonskom 37. Nivea BH Fashion Week-u u Sarajevu, nesumnjivo su nosivi u svim prilikama i uvijek naglašavaju individualnost osoba koje ih odluče nositi, a modni dodaci ih lako mogu preobraziti iz dnevne u večernju kombinaciju. S ciljem promocije drugih kreativaca, domaćih i handmade brendova, Puzzle kolekcija je upotpunjena ručno rađenim kožnim cipelama Zizza Shoes iz Tuzle.

Materijali za izradu Puzzle kolekcije su stigli iz Italije, zahvaljujući kompaniji GIR d.o.o. iz Gračanice, koja podržava i prati sve DeeDee kreativne projekte.

Aktuelna kolekcija kao i sve prethodne, limitirana je količinom i veličinama.

37. Nivea BH Fashion Week će se održati u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH, u izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models, a DeeDee Sparrow revija je na programu u subotu, 5. novembra u Domu Oružanih snaga sa početkom u 20:00 sati.