Sedmi album Kylie Minogue na prvom mjestu britanskih top lista

Australska pjevačica prvi put se našla na prvom mjestu britanske top ljestvice sa svojim albumom prvijencem Kylie iz 1988. godine.

AUTOR: Forbes
OBJAVLJENO: 07.07.19 u 15:34
http://bit.ly/2Yyz78A
Nakon više od trideset godina u glazbenoj industriji, nije čudno da Kylie Minogue ima dovoljno hit singlova za objavljivanje kolekcije najvećih hitova. Ipak, malo je šokantno što njeni fanovi i dalje masovno kupuju te kolekcije, pogotovo jer je objavila već nekoliko njih.

Najnovija kolekcija Step Back in Time: Definitive Collection našla se na prvom mjestu britanske ljestvice albuma, čime se pjevačica ponovno pronašla na vrhu top liste. Ova kolekcija je njezin sedmi album koji je doveo do prvog mjesta top ljestvica te je po drugi put u pitanju kolekcija hitova.

Australska pjevačica prvi put se našla na prvom mjestu britanske top ljestvice sa svojim albumom prvijencem Kylie iz 1988. godine. Samo godinu dana kasnije, ponovila je uspjeh sa Enjoy Yourself, a nakon toga trebalo joj je jako puno vremena da bi to ponovno ostvarila. Tek 2001. godine sa hit albumom Fever oživjela je karijeru i ponovno se popela na vrh top ljestvica. U ovom desetljeću to je uspjela dva puta, album Aphrodite se 2010. godine našao na prvom mjestu, a s albumom Golden je u tome uspjela prošle godine. Pored ovih albuma, na vrhu top ljestvice našla se i kompilacija Greatest Hits iz 1992. godine koja je također neko vrijeme bila na vrhu top ljestvica.

Ovim se pjevačica priključila skupini izvođača koji su uspjeli ostvariti isti uspjeh na britanskoj top ljestvici albuma – Coldplay, Elton John, Barbra Streisand, Take That.

U novoj kolekciji Kylie Minogue mogu se poslušati njene 42 najpopularnije pjesme, uključujući mnoge koje su postale veliki hitovi širom svijeta. Pop-zvijezda je u ovu kolekciju uključila i jednu novu pjesmu, New York City. Pjesma je izvorno bila namijenjena za njen album Golden, ali zbog stilskog izričaja koji odudara od ostatka pjesama, nije se našla na tom albumu.


Prevela: Ružica Ereš