Hologramska turneja Whitney Houston kreće 2020. godine

"Toliko je truda uloženo kako bi smo ovo iskustvo učinili što autentičnijim. Bit će fenomenalno", rekao je šef marketinga u tvrtki Primary Wave, Seth Faber.

AUTOR: NME
OBJAVLJENO: 03.09.19 u 16:44
https://bit.ly/2ZHUN70
Hologramska turneja tragično preminule pjevačice Whitney Houston započet će dogodine u Velikoj Britaniji.

Novi projekt djelo je tvrtke Base Entertainment koja je prethodno radila i hologramske turneje Buddyja Hollyja i Roya Orbisona. Tvrtka je također bila odgovorna za razvoj hologramske turneje pjevačice Amy Winehouse, međutim taj projekt nikada nije ostvaren.

U intervjuu za Music Week, šef marketinga u tvrtki Primary Wave, Seth Faber je rekao da će ova turneja biti "nevjerovatan show", prenosi NME.

"Toliko je truda uloženo kako bi smo ovo iskustvo učinili što autentičnijim. Bit će fenomenalno", rekao je Faber.

Na turneji će sudjelovati i originalna postava s kojom je radila Whitney Houston, uključujući cijeli bend i prateće vokale, izvještava The New York Times.

"Prije nego što je otišla, toliko je negativnosti bilo oko njenog imena; više se uopće nije radilo o glazbi. Ljudi su zaboravili koliko je bila sjajna i dopustili su da sve privatne stvari iz njezina života prevladaju ono zbog čega se ljudima toliko dopala", rekla je Pat Houston, šogorica pokojne pjevačice.

Houston se 2012. godine utopila u kadi u hotelskoj sobi, a obdukcijom je utvrđeno da je u organizmu imala mnoštvo opijata, točnije alkohola i lijekova.


Prevela: Ružica Ereš