Kiss će održati "podvodni koncert" za velike bijele psine

"Nisam siguran koliko dugo će nas morski psi moći slušati. Nadam se da znaju Rock and Roll All Nite", našalio se gitarist i pjevač benda, Paul Stanley.

AUTOR: Stuff
OBJAVLJENO: 05.10.19 u 14:05
http://bit.ly/2MeKCxY
Tijekom svoje gotovo 50 godina duge karijere, Kiss je svirao u svim dijelovima svijeta. Uskoro će ovaj poznati bend svirati na jednoj potpuno novoj i neobičnoj lokaciji – pod morem – gdje će nastupiti za velike bijele psine i osam vjernih obožavatelja koji će se nalaziti u podmornici.

Kao dio promocije Airbnb-a Kiss i osmero obožavatelja otputovat će 18. studenog u zasebnim brodovima iz Australije prema otvorenom moru.

Kiss će ostati iznad vode na jednom plovilu, a obožavatelji će se spustiti pod more u podmornici iz koje će moći gledati morske pse. Koncert će se održati u području Indijskog oceana, nedaleko od grada Lincolna u južnoj Australiji, poznatom po aktivnosti morskih pasa. Koristit će se podvodni zvučnici, a koncert će moći čuti i obožavatelji i morski psi.

"Malo me zapanjio ovaj koncept, ali objasnili su mi da morske pse privlače niske frekvencije, zbog čega ih privlači rock 'n' roll", rekao je gitarist i pjevač Paul Stanley.

Cijena karte za ovaj događaj je $50 što je upola manje od uobičajene cijene karte za koncerte ovog benda, čak i za najgora mjesta. Prihodi od karata bit će donirani u dobrotvorne svrhe. Rezervacije karata mogu se izvršiti na airbnb-u od 14. listopada.

Bend će nastupiti u punom pogonu, dakle sa svim kostimima i šminkom, a odsvirat će najmanje četiri pjesme.

"Nisam siguran koliko dugo će nas morski psi moći slušati. Nadam se da znaju Rock and Roll All Nite", našalio se Stanley.

Stanley je potvrdio da se basist Kissa, Gene Simmons, uspješno oporavlja nakon nedavne operacije uklanjanja kamenca iz bubrega, te da bi trebao biti spreman za nastup do ovog koncerta.

Ovaj događaj dio je Airbnb-ovog projekta Animal Experiences, a osmišljen je tako da ljudi zabavljaju životinje, umjesto da životinje zabavljaju ljude, navodi se u priopćenju tvrtke.

Koliko god čudno zvučalo, podvodni koncerti nisu novost. Festival podvodne glazbe održava se već 35 godina na Florida Keysu.


Prevela: Ružica Ereš