Pro Evolution Soccer 2019 iznenađenje za nostalgičare - 7 novih PES Legends

PES 2019 će dobiti još legendi AC Milana, a to su redom: Dida, Abbiati, Baresi i Massaro

AUTOR: Zoran Žalac
OBJAVLJENO: 10.02.19 u 12:21
https://bit.ly/323MJMa
Pro Evolution Soccer 2019 do sada je bio dobar u jednoj stvari – posluživanju nostalgičara dovođenjem starih PES Legends igrača poput Adriana, Scholesa, Kluiverta i drugih. Sada će se listi nogometnih legendi koje su dostupne u myClub modu pridružiti još nekoliko velikana.

Od 14. ovog mjeseca, taman na Valentinovo, u momčad će se moći dodati Francesco Totti te Hidetoshi Nakata. Tottiju će ovo inače biti prvi nastup u igrama nakon što se 2017. povukao u mirovinu.

Nakon njih dvojice nekad tijekom ovoga mjeseca iz mirovine izlazi Park Ji-sung, najuspješniji azijski nogometaš u povijesti. Igrači PES-a pamte Ji-sunga kao iznimno fleksibilnog nogometaša koji je mogao igrati na hrpi pozicija pa će upravo ta karakteristika biti važna i prilikom njegovog povratka.

Konačno, nakon te trojice PES 2019 će dobiti još legendi AC Milana, a to su redom: Dida, Christian Abbiati, Franco Baresi i Daniele Massaro. Svi navedeni igrači bit će dostupni i kupcima igre, kao i igračima Lite izdanja, piše Zoran Žalac za HCL.

Što se tiče dodataka koji su dostupni već sada, Data Pack verzije 4.0 postao je dostupan, a što on donosi pogledajte u videu.