Keanu Reeves je junak nove videoigre Cyberpunk 2077

"Ova igra, šetnje njenim ulicama budućnosti – oduzet će vam dah," rekao je glumac opisujući otvoreni svijet igre.

AUTOR: Independent
OBJAVLJENO: 11.06.19 u 12:39
https://bit.ly/2XikGVJ
Keanu Reeves bit će junak videoigre Cyberpunk 2077, što se saznalo na E3 sajmu nakon prikazivanja novog trailera i objavljivanja datuma izlaska videoigre koju ljubitelji uzbuđeno očekuju.

Videoigra će biti puštena u prodaju 16. travnja 2020. godine, a moći će se igrati na računalima, PlayStation 4 i Xbox One uređajima, kazali su programeri CD Projekt Reda (poljskog studija za videoigre) tijekom prezentacije na sajmu videoigara E3.

Microsoft je prikazao dugi trailer za nadolazeću videoigru prije iznenadnog dolaska glumca Keanu Reevesa koji je otkrio da će biti junak ove videoigre.

Dolaskom na pozornicu kako bi najavio tu vijest, Reeves je imao problema s održavanjem prezentacije zbog obožavateljskih usklika iz publike, piše Independent.

"Ova igra, šetnje njenim ulicama budućnosti – oduzet će vam dah," rekao je opisujući otvoreni svijet igre. "Ti oduzimaš dah!" dobacio je netko iz publike.

Trailer otkriven na sajmu videoigara E3 prikazao je 'digitalnu verziju' Reevesa iz videoigre i njegovu bioničku ruku, ali nije otkriveno mnogo o tome koji je on lik u igrici i koliko je značajna njegova uloga.

Iz CD Projekt Reda su rekli kako je "pored svog izgleda i glasa, Reeves snimio i pokrete cijelog tijela za svoj lik u videoigri" koji će se zvati Johnny Silverhand.

Cyberpunk 2077 se već može unaprijed naručiti. Programeri su najavili i kolekcionarsko izdanje igre koje dolazi s raznim kolekcionarskim predmetima poput kipića protagonista igre – V-a.


Prevela: Ružica Ereš